Hyllevare eller skreddersøm?

Vi har over 15 års erfaring med utvikling av nettsider og har opparbeidet oss høy teknisk kompetanse. Det viktigste for oss er at du sitter igjen med en løsning du er fornøyd med, uavhengig om den er levert på Joomla, WordPress, Drupal, headless CMS, eller om vi lager et nytt system for ditt behov.

Vi hjelper deg å velge riktig løsning. Det er ikke alltid du trenger skreddersøm; en god løsning med åpen kildekode kan ofte tilfredsstille alle praktiske behov og holde kostnadene nede.

Andreas Sagen – Sorenso AS

1 Valg av løsning

Aller først kartlegger vi behovet ditt. Trenger du en omfattende løsning med intranett, videostrømming og flere språk? Eller er det en enkel blogg du er ute etter? Sammen velger vi en plattform som lar deg drive nettstedet ditt så enkelt og effektivt som mulig.

2 Valg av design

Dette er den morsomme delen! Hvordan skal den nye nettsiden din se ut? Skal vi lage noe nytt og spennende fra bunnen av, eller kan vi implementere et malverk? Hva med en mellomting? Selvsagt skal siden din se bra ut – på stor skjerm, nettbrett og mobil.

3 Gjennomføring

Vi holder kontakten gjennom hele utviklingsfasen, så du ikke mister prosjektet av syne. Det er alltid enkelt å få tak i oss! Våre webprosjekter ligger trygt lagret i skyen, og kjører på stabile Linux-maskiner.

Se noen kundereferanser:

Oslo badstuforening

Oslo Badstuforening er en frivillig forening som driver badstuer i Oslo

oslobadstuforening.no

Pixii

Fremtidens energilagring.

pixii.com

Oslo kommune

Vern for eldre – Nasjonal kontakttelefon

vernforeldre.no