Trenger du spesialtilpasning?

Vi har lang utviklingserfaring, og har jobbet i store og små prosjekter for å løse spesifikke problemer eller effektivisere prosseser for fremtiden. Vi jobber med diverse programmeringsspråk, men det viktigste er å tilpasse teknologien til opppgaven. Det er dette som er faget vårt, og vi ser alltid frem til nye utfordringer.


Intranett

Gjør informasjon enkelt tilgjengelig for alle i organisasjonen. Tilgangsstyring gjør at data ikke kommer på avveie. Med koblinger mot eksisterende systemer i bedriften, får du et levende intranett uten ekstra administrasjon. Vi setter opp koplinger mot eksisterende brukerverifisering, dokumentsystemer og CRM/Microsoft Exchange.

Ekstranett/kundenett

Med egne kundenettsider blir det enklere å være kunde hos deg. Tilpass innholdet til den enkelte, legg ut transaksjonshistorikk og annet papirarbeid, og samle dine støttetjenester på ett sted. Med automatisert kundestøtte får du mer tid til kjernevirksomheten.

Mediearkiv

Sorenso har utviklet bildearkiv/ dokumentarkivløsninger som del av CMS/CRM eller som enkeltstående løsning. Bildearkivet kan tilgangstyres og behovstilpasses spesifikke behov mot kunden. Vi kan også integrere arkivet mot tredjeparts løsninger.

E-læringsplattform

Vår e-læringsplattform som er modulbasert. Læringsmodulene i utviklet i samarbeid med pedagoger. Plattformen kan brukes av skoleklasser med rapporteringsbehov over en hel termin eller kun til enkeltkurs i bedriften.

Annonsering

Vi har mye erfaringer med annonsesystemer. Vi har utvilket systemer for innholstilpasset tekstannonser til «content marketing» plattformer. Hovedfokuset er alltid å kunne gi annonsør og annonsetilbyder maks inntjening.

Bookingsystem

Vi har levert skreddersydde bookingløsninger siden 2005. Fra verkstedstimer, bordbestilling til reklameplasseringer. Ta gjerne kontakt, så vi kan diskutere ditt behov.

SMS

Når budskapet ditt skal fram med én gang. Tekstmeldinger er en umiddelbar og effektiv kommunikasjonsmetode. Send gruppe-SMS med gode tilbud, eller send et varsel til kunden som vil holdes løpende orientert når en vare kommer på lager. Betalingsmulighet via SMS gjør kjøpsprosessen raskere og enklere.

Integrasjoner

Vi kan hjelpe deg med integrasjoner mot Fiken, Tripletex, CRM, Microsoft AD, SharePoint, Exchange, SAP, Google, Amazon AWS eller andre databanker. Vi liker løsninger som har gode APIer og er tilgjengelig via web service.

Webapps

En webapp som enkelt kan tilpasses alle plattformer. Vi hjelper deg fra skisse til ferdig produkt, og vil gjerne høre dine ideer!