Sorenso tilbyr konsulenttjenester innen prosjektgjennomføring og innholdsutvikling.

Prosjektledelse

En prosjektleder er deres los gjennom små og store digitale prosjekter. Vi tror på god samhandling mellom de menneskene som tross alt utgjør gjennomføringen av et digitalt prosjekt.

Prosjektledelse handler det om prosjektstyring og måloppnåelse, men også om å avdekke fallgruver og hindringer før de må håndteres. En erfaren prosjektleder hjelper til med å identifisere hvilke oppgaver som må med i et webutviklingsprosjekt, og også hvilke oppgaver dere ikke behøver å gjennomføre.

God prosjektledelse gir kunden effektiv gjennomføring. Rett og slett.

Innholdsrådgivning

Bedriftens innhold på nett er verktøy for å oppnå mål og strategier. Innholdsutvikling på nett er derfor en viktig del av alle webutviklingsprosjekter. Her kan Sorenso bidra:

  • – Vi hjelper med å skrive og utvikle innhold etter deres målsetninger.
  • – Vi har mange års erfaring med løsninger for nyhetsbrev. Vi hjelper med å sette opp publiseringsplaner.
  • – Tilstedeværelse i sosiale medier – hva passer for deres bedrift?
  • – God nettskriving: Hvordan skrive godt for nett? Vi former menyer, titler og innhold i lag med kunde.

Søkemotoroptimalisering

Mange spør oss om søkemotoroptimalisering (SEO). SEO er dels en oppgave som handler om teknisk plattform, for valg av teknisk publiseringsløsning må spille på lag med Google, Bing, og de de viktigste søkemotorene. Men SEO handler like mye om å vedlikeholde godt innhold!

En kommunikasjonsavdeling eller markedsavdeling må fylle bedriftens plattformer – nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier – med godt innhold som søkemotorene oppfatter som relevant.

Vi hjelper dere med «do’s and dont’s» for best mulig synlighet i søkemotorene.