Hvordan kan vi hjelpe deg med å lykkes på nett?

Sorenso ble etablert i år 2000 og har over 1000 nettsteder på merittlisten. Derfor er vi i Sorenso stolte av å si at vi er spesialister på web og digital kommunikasjon.

Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å gi våre kunder god valuta for pengene og nettsider for fremtiden. Våre medarbeidere har lang erfaring i bransjen, og vår kompetanse sikrer solide leveranser og innovative løsninger.

Hos oss får du tjenester innen netthandel, design, digital kommunikasjon og prosessledelse.

Vårt mål er ikke å være størst, men vi vil gjerne være best på det vi kan. For oss er det helt avgjørende at kundene våre har full tillit til produktene, tjenestene og oppfølgingen vi tilbyr.

Kjetil Hagen

Å bygge nettsider handler om å forstå deres mål og målgruppe, og å bygge god kommunikasjon med deres brukere.

Det viktigste for oss er at du sitter igjen med en løsning du er fornøyd med, uavhengig om den er levert på Joomla, WordPress, Drupal, headless CMS, eller om vi lager et nytt system for ditt behov.

Slik bygger vi nettsider

Å bygge nettsider handler om å bygge god kommunikasjon med deres brukere. Vi har over 20 års erfaring med utvikling av nettsider og har høy teknisk kompetanse.


Å bygge, drifte og vedlikeholde digitale løsninger handler om forvaltning. Derfor er tett kundeoppfølging og god prosjektledelse avgjørende

Vi hjelper med å finne rett vei gjennom kompliserte digitale prosjekter, definere mål og sette strategier for å nå dem.

En god prosjektleder er deres los både i utviklingsfase og i forvaltningsfase.

Slik jobber vi med prosjektledelse

Å bygge, drifte og vedlikeholde digitale løsninger handler om forvaltning.

Skal dere selge produkter på nett? Sammen kartlegger vi deres behov og ambisjoner. Deretter bygger vi i lag den rette butikkløsningen for deg.

Åpen kildekode og fleksible løsninger gjør at nettbutikken kan videreutvikles og tilpasses hvis behovet skulle melde seg.

Slik bygger vi nettbutikk

Sammen kartlegger vi deres behov og ambisjoner. Deretter bygger vi i lag den rette butikkløsningen for deg.

Å utvikle et nettsted er en prosess som aldri tar slutt. Dette fordi at drift, forvaltning og videreutvikling er en prosess du ikke kan sette to streker under.

Dere vil bli bedre, dere vil nå nye mål. Dette ønsker vi å bidra til. Derfor er trygg driftsløsning og god support avgjørende.

Slik jobber vi med drift og brukerstøtte

Vår brukerstøtte er din garanti for trygg drift.

Vi har jobbet med små og store aktører. Hvor vi har bygget opp nye løsninger eller løst spesifikke utfordringer i etablerte systemer. Det er viktig å ha gode webrutiner i organisasjonen/bedrifen.

Se noen prosjekter vi har jobbet med

Pixii, Oslo Kommune, Oslo badstuforening mm